Mijn verhaal

Als klein meisje was ik altijd zot van paarden, maar mama vond die dieren gevaarlijk. Hierdoor een eerste rij-ervaring gehad toen ik 12 jaar was.

Door de jaren heen verschillende disciplines geleerd, van dressuur, met de koets, amazonerijden alsook natural horsemanship & parelli en ook het coachen met paarden. Via de kinderen ben ik ook in contact gekomen met het lesgeven aan vooral kinderen en later ook volwassenen. Een stokpaardje van mij in het lesgeven is wel de invloed van emoties op je paard/pony en het belang van goed te kunnen zitten op een paard/pony. 

sfeerfoto'slocatiesonze paarden

Enkele sfeerbeelden

Locaties

De lessen, paarden en coaching worden verspreid over 2 locaties. De fokkerij en sommige coachings worden vooral op onze eigen locatie gegeven, in de Moorstraat in Landegem.

Een aantal van ons paarden staan ook op Deurle’s Paardenhotel in de Broekstraat 44 in Deurle. Daar gaan de lessen en eventuele coachings door. Ook hier zullen een aantal van onze Curly’s gestald worden om mee te helpen in de lessen of verder doorgereden te worden. Via deze link vindt U meer informatie over Deurle’s Paardenhotel: http://www.deurlespaardenhotel.be

Pavio paarden

De Curly paarden mogen altijd uitgetest worden op de graad van allergie dat ze veroorzaken. Er is altijd de mogelijkheid tot aankoop van een Curlypaard/pony, zeker wanneer de juiste match qua allergie en karakter gevonden is.

Graag meer info? MAIL ONS  of bel vrijblijvend naar 0468 12 48 87.