Skip to main content

Mijn verhaal

Als klein meisje was ik altijd zot van paarden, mijn eerste rij-ervaring was toen ik 12 jaar.

Door de jaren heen verschillende disciplines geleerd, van dressuur, met de koets, amazonerijden alsook natural horsemanship & parelli en ook het coachen met paarden. Via de kinderen ben ik ook in contact gekomen met het lesgeven aan vooral kinderen en later ook volwassenen. Een stokpaardje van mij in het lesgeven is wel de invloed van emoties op je paard/pony en het belang van goed te kunnen zitten op een paard/pony.

sfeerfoto'slocatieonze paarden

Enkele sfeerbeelden

Locatie

De fokkerij, de lessen & kampjes en coachings worden gegeven in de Moorstraat in Landegem. In een mooie landelijke omgeving met stallen en buitenpiste kunnen alle activiteiten doorgaan. De paarden genieten in kuddes en grasweides van zo’n 2 ha, die ook voorzien in ons eigen hooi voor de winter.

Wie ons op deze mooie locatie wil bezoeken en zelf de rust en kalmte van de omgeving en onze Curly-kudde is meer dan welkom.

Pavio paarden

De Curly paarden mogen altijd uitgetest worden op de graad van allergie dat ze veroorzaken. Er is altijd de mogelijkheid tot aankoop van een Curlypaard/pony, zeker wanneer de juiste match qua allergie en karakter gevonden is.

Graag meer info? MAIL ONS  of bel vrijblijvend naar 0468 12 48 87.