Lessen & Coaching

Lessen

Voor zowel kinderen als volwassenen worden er lessen georganiseerd om op een natuurlijke en paardvriendelijke manier te leren omgaan en rijden met paarden of pony’s. Hierbij wordt zowel rekening gehouden met het paard als de emoties van de mens.

Via wekelijkse lessen wordt geleerd hoe een paard/pony denkt/leeft en hoe je hier mee kunt omgaan. Hierbij is het opbouwen van respect en het creëren van leiderschap belangrijk zowel op de grond als op het paard/pony.

Lessen gaan door in Landegem met de unieke Curly paarden & pony’s of op verplaatsing. Contacteer ons voor meer informatie over lessen, uren en methode.

Kampjes & workshops

Voor iedereen die wil leren omgaan met paardjes & pony’s, zowel op de grond als op het paard/pony. Volgende kampen of workshops staan op de agenda:

Zomerkamp Juli – Wie droomt er niet van om zoals een indiaan tussen de paarden/pony’s te leven, in deze week gaan we dit zoveel mogelijk benaderen. Van maandag 6/7 – vrijdag 10/7.

Inschrijven

 

Zomerkamp Augustus – Voor iedereen die wil leren omgaan met paardjes & pony’s, zowel op de grond als op het paard/pony. Van maandag 24/8 – vrijdag 28/8.

Inschrijven

Coaching

Naast de lessen kan er ook gecoacht worden met paarden, heb je een levensvraag, of komt alles op je af, of op zoek naar een nieuwe uitdaging, job… Paarden kunnen je helpen om antwoorden te vinden op die vragen. Of op zoek naar een teambuildingsactiviteit, zowel coachingsgericht als fungericht, met of zonder paardenervaring, verschillende mogelijkheden kunnen besproken worden.
Via een coachingsessie met een paard(en) kun je meer over jezelf leren of een nieuwe richting zoeken waarbij de paarden als co-coach helpen.

Wilt U gecoacht worden door onze paarden of een teambuildingsactiviteit organiseren, contacteer ons.

Graag meer info? MAIL ONS  of bel vrijblijvend naar 0468 12 48 87.