Skip to main content

Coaching & lessen

Lessen

Voor zowel kinderen als volwassenen worden er lessen georganiseerd om op een natuurlijke en paardvriendelijke manier te leren omgaan en rijden met paarden of pony’s. Hierbij wordt zowel rekening gehouden met het paard als de emoties van de mens.

Via wekelijkse lessen wordt geleerd hoe een paard/pony denkt/leeft en hoe je hier mee kunt omgaan. Hierbij is het opbouwen van respect en het creëren van leiderschap belangrijk zowel op de grond als op het paard/pony.

Lessen gaan door in Landegem met de unieke Curly paarden & pony’s of op verplaatsing.

Inschrijvingen lessen

Kampjes

Voor wie wil leren omgaan met paarden/pony’s worden er in 2023 kampen georganiseerd. Afhankelijk van de vakantie worden er dagen of hele weken kamp georganiseerd. Naast het grondwerk & rijden, kunnen de kinderen ook de paarden & pony’s verzorgen. Ook voor kinderen die allergisch zijn voor paarden/pony’s.

Krokuskamp

Datum: woensdag 22 februari t/m vrijdag 24 februari. Van 10u tot 16u

Deze dagen paard/pony-kind skills ontwikkelen, waarbij zowel op de grond als op de pony’s gewerkt. Hierbij ligt de focus vooral op kleine groepjes en combinatie van werken met de pony’s en knutsel- of andere activiteit (knutsel, tekenen, …).  Freestyle rijden, in vrijheid werken met ons paard, verzorgen…  In kleine groepjes van 6 tot 8 personen.

Prijs: 195€/persoon – leeftijd: vanaf 7 jaar.

Paaskamp

Datum: dinsdag 11 april t/m vrijdag 14 april. Van 10u tot 16u

Een betere relatie en communicatie met je paard/pony opbouwen, aan de hand van verschillende spelletjes en via een obstakelparcour en oefeningen leren de kinderen, samen met hun paard/pony meer zelfvertrouwen opbouwen. In kleine groepjes van 6 tot 8 personen.

Prijs: 260€/persoon – leeftijd: vanaf 7 jaar.

Zomerkamp Juli

Datum: maandag 3 juli t/m vrijdag 7 juli. Van 10u tot 16u

Samen spelen en heel veel fun met en op je pony. Hierbij zijn de grondwerkspelletjes heel belangrijk en kunnen we onze leiderschapscapaciteiten testen of verder ontwikkelen. Maar vooral veel spelletjes spelen, door obstakels sturen, op een verhoog, op en onder een zeil,…. In kleine groepjes van 6 tot 8 personen.

Prijs: 300€/persoon – leeftijd: vanaf 7 jaar.

Indianenkamp

Datum: maandag 21 augustus t/m vrijdag 25 augustus. Van 10u tot 16u of intern

Het eerste interne kampje van Pavio Curly’s, voor kinderen vanaf 9jr en ouder. Wie droomt er niet van om zoals een indiaan tussen de paarden/pony’s te leven, in deze week gaan we dit zoveel mogelijk benaderen. Zoals een indiaan rijden, in vrijheid werken met ons paard, verzorgen, beschilderen van de paarden/pony’s, dromenvangers maken. In kleine groepjes van 6 tot 8 personen.

Prijs: 300€/persoon/dag of 350€/persoon intern – leeftijd: vanaf 9 jaar.

Herfstkamp

Datum: maandag 30 oktober t/m woensdag 1 november. Van 10u tot 16u

Samen spelen en heel veel fun met en op je pony. Hierbij zijn de grondwerkspelletjes heel belangrijk en kunnen we onze leiderschapscapaciteiten testen of verder ontwikkelen. Maar vooral veel spelletjes spelen, door obstakels sturen, op een verhoog, op en onder een zeil,…. In kleine groepjes van 6 tot 8 personen.

Prijs: 195€/persoon – leeftijd: vanaf 7 jaar.

Kerstkamp

Datum: dinsdag 26 december t/m vrijdag 29 december. Van 10u tot 16u

Met de Curly’s zowel grondwerk als rijden, werken op communicatie & connectie. In kleine groepjes van 6 tot 8 personen.

Prijs: 260€/persoon – leeftijd: vanaf 7 jaar.

Workshops

In 2023 worden ook een aantal thematische workshops georganiseerd, iedere keer 2 dagen of 2 middagen. In workshops wordt gewerkt rond horsemanship of de mentale gezondheid van onszelf.

Paard ‘meets’ Mens

Mens ‘meets’ Paard

Op deze dagen komen de paardencommunicatie/connectie aan bod, er wordt gewerkt op schriktraining, veulens & jonge paarden, obstakels,…. Wat de mentale gezondheid betreft wordt er gewerkt op ontspanning tussen de paarden, zelfvertrouwen en leiderschap.

Workshop ontspanning & onthaasting – 18 & 19 maart van 13u tot 16u

Workshop schriktraining & obstakels – 30 april & 1 mei van 10u tot 16u

Workshop zelfvertrouwen & leiderschap – 19 & 20 mei van 10u tot 16u

Workshop veulens & jonge paarden – 30 september & 1 oktober van 13u tot 16u

Inschrijvingen workshop

Coaching

Naast de lessen kan er ook gecoacht worden met paarden, heb je een levensvraag, of komt alles op je af, of op zoek naar een nieuwe uitdaging, job… Als spiegel kunnen de paarden je helpen om antwoorden te vinden op die vragen. Of op zoek naar een teambuildingsactiviteit, zowel coachingsgericht als fungericht, met of zonder paardenervaring, verschillende mogelijkheden kunnen besproken worden.
Via een coachingsessie met een paard(en) kun je meer over jezelf leren of een nieuwe richting zoeken waarbij de paarden als co-coach helpen.

Wilt U gecoacht worden door onze paarden of een teambuildingsactiviteit organiseren, contacteer ons.

Graag meer info? MAIL ONS  of bel vrijblijvend naar 0468 12 48 87.